Уикенд твърди, че една от най-обсъжданите двойки в публичното пространство Димитър

...
Уикенд твърди, че една от най-обсъжданите двойки в публичното пространство Димитър
Коментари Харесай

Край! Голяма промяна при Рачков и Анита

Уикенд твърди, че една от най-обсъжданите двойки в общественото пространство Димитър Рачков и Анита са разграничени от към месец.

Раздялата не била поради невярност, а заради несходство в характерите, настояват близки
-->
Димитър Рачков е прекратил скрито и без непотребен звук връзката с Анита Димитрова, заяви Уикенд. Раздялата сред известния артист и блондинката се е случила доскоро повече от месец – в края на януари. Пред вестника Рачков признал за раздялата насилствено.

" Да правилно е удостоверявам, че към този момент не сме дружно с Анита. Хората се събират и се разделят и това са естествени неща. Важно е да сме живи и здрави и всеки да има шанс по пътя си. Не желая да  приказвам повече по този въпрос и се надявам да уважите желанието ми да не разпространявам интимния си живот по медиите ", споделил той, оповестява Уикенд.

Бургаският комедиант и хубавицата от Хасково се залюбиха преди три години, малко откакто комикът се раздели с Мария Игнатова след дългогодишна връзка. Рачков се срещна с Анита по време на фотоси на клипа на братя Аргирови „ Ние “ и от този момент двамата бяха съвсем неразделни, като русокоската се нанесе да живее в дома му. Той я води не един път и на сантиментални почивки в Гърция.

Миналото лято се появи слух, че са сключили църковен брак, само че тази информация се оказа погрешна.Причината за раздялата не била любовен триъгълник или невярност, а тривиална – несходство в характерите.Рачков отнасяше доста смешки по време на шоупрограмите, които водеше. Най-често поради огромната разлика в годините – Рачков е на 50, а русокоската – единствено на 24.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР